Basketlokaal.be

Informatie

Dit bericht is geschreven op 06 jan 2011, en staat in In de rand.

Bree Basket-Quiz op 04-02-2011

Het bestuur van Bree Basket organiseert haar
5e BASKET-QUIZ
op Vrijdag 04/02/2011

Deze quiz is niet bedoeld voor de professionele quizzer maar eerder voor de gelegenheidsquizzer die een gezellige avond wenst door te brengen met enkele vrienden en/of collega’s. Het is al onze 5e editie en zoals de vorige keren is het de bedoeling dat iedereen een fijne avond beleeft en met een tevreden gevoel naar huis gaat onder het motto dat deelnemen belangrijker is dan winnen.

Wat voor soort quiz zullen wij u voorschotelen?

Wij zullen trachten om een gevarieerde quiz op te stellen met hierin vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals media, actualiteit, sport, muziek, algemene kennis, aardrijkskunde enz. Deze vragen zullen gespreid worden over diverse rondes met telkens een vast aantal vragen. Op een strategisch tijdstip voorzien we een ruime pauze zodat de kelen gesmeerd kunnen worden en er eventueel ook een kleine snack kan worden gegeten. Om het geheel nog wat spannender te maken zullen er ook themavragen worden ingelast waarbij het verband tussen de verschillende antwoorden dient te worden gezocht. Dit alles wordt dan nog gekruid met enkele foto- en puzzelrondes.

Waar gaat de quiz door?

De quiz zal doorgaan in zaal PTG Barrier in Gerdingen, Barrierstraat 11 3960 Bree.
De deuren worden geopend om 19u30 en de quiz vangt stipt aan om 20u00.

Inschrijvingen

Er kan uitsluitend worden ingeschreven per team. Een team dient bij voorkeur uit 6 personen te bestaan. Dit is tevens het maximaal toegelaten aantal personen per team. Elk team dient ook minimaal uit 4 personen te bestaan.

Inschrijven kan bij Aerts Danny – Stationsstraat 107 3665 As tel 089/65.61.37 – E-mail: daniel.aerts@axa.be
Gelieve bij de inschrijving de naam van uw team te vermelden en een teamverantwoordelijke. Het inschrijvingsgeld bedraagt 18 € per team en kan rechtstreeks gestort worden op onze rekening KBC 452-8123831-95.

Wij wijzen erop dat inschrijvingen slechts definitief zijn na betaling van het inschrijvingsgeld. Elke inschrijving wordt per e-mail bevestigd. Ploegen die al eens deelnamen aan onze quiz , weten dat onze zaal niet zo groot is en dat wij het aantal inschrijvingen dus noodgedwongen dienen te beperken.

Niet twijfelen, vlug inschrijven is dus de boodschap!

U kan geen reacties meer plaatsen.