Basketlokaal.be

Informatie

Dit bericht is geschreven op 02 feb 2011, en staat in In de rand.

Locaties online op www.breebasket.be

Iedere week trekken onze teams naar diverse sporthallen doorheen de provincie en soms ook een eind daarbuiten. Regelmatig is het zoeken geblazen naar de juiste locatie, maar voor dat probleem hebben we nu een oplossing. In het menu op onze website hebben we onderaan een link “Sporthallen” (http://www.breebasket.be/?page=sporthallen) toegevoegd. Door een simpele klik zie je voortaan meteen een kleine 400 adressen genoteerd staan, gesorteerd op de gemeente. Wil je niet de ganse lijst moeten doorlopen ? Geen probleem want we hebben ook een handige zoekmotor voorzien waarin je de betrokken stad of gemeente kan opzoeken. Voor de volledigheid hebben we naast iedere locatie ook nog eens een vergrootglas voorzien waarmee je onmiddellijk een stadsplan ter beschikking krijgt. Gecombineerd met de GPS is het voortaan zo goed als onmogelijk om nog verkeerd te rijden…

U kan geen reacties meer plaatsen.