Basketlokaal.be

Over Ons

Dit initiatief komt van basketter Kris Piccard zelf, die al eventjes de schoenen aan de haak mocht hangen tot grote ergenis van sommige refs en tegen- en medespelers. Verschillende internetgebruikers kennen hem als Prins Albert op het TIB-forum en is toch die speler die je liever in de ploeg hebt dan tegen :) . Na een dikke carrière (ter hoogte van de navel) bij STBB, Nieuwerkerken en nu Orly lag het pad al eventjes open om dit medium op te starten.

Samen met Ben Knoops (BBC As – correspondent noord), nog een zwaarder geval, en Arno Melotte (Orly B) die het webgedeelte voor zich neemt, hopen we samen op een vruchtbare en van-zelf-groeiende bron aan informatie.

Ben Knoops zal de hoofdcorrespondent zijn voor de noordelijke zijde van onze provincie, en Kris neemt het onderste gedeelte voor zijn rekening. Uiteindelijk verwachten we dat iedereen zijn steentje kan bijdragen en kan je zelf correspondent/verslaggever/inititiefnemer zijn voor je club! Dat zal van je schrijverstalent afhangen of zin voor deze amateurjournalistiek!

Offense is in dit geval de beste defense.
Veel leesgenot!

Als dit je eerste bezoek aan de site is, wil je misschien ook eens een kijkje nemen naar ons eerste bericht.

U kan geen reacties meer plaatsen.